Marijuana broek voor kinderen zorgt voor woede - Roekeloos
GRATIS VERZENDING VANAF €50 OF OPHALEN BIJ DROPPOINT* LEEUWARDEN

Marijuana broek voor kinderen zorgt voor woede

Het Amerikaanse Amazon verkoopt leggings voor kinderen met daar op een marijuana print. Dit tot grote woede van de Amerikaanse ouders die het hier natuurlijk helemaal niet mee eens zijn. De leggings worden verkocht voor $5.99.

The gebladerde leggings worden verkocht door AOSHILONG-Baby. Deze partij ontkent dat het om marijuana gaat en geeft aan dat het alleen maar om een gebladerd printje gaat. Maar dat heeft een oma in Florida niet gestopt om te proberen de verkoop van dit product te stoppen. Ze heeft meerdere tv zenders benaderd en Amazon een uitgebreide brief geschreven. Amazon heeft niet gereageerd maar het verhaal is inmiddels wel opgepakt door de Amerikaanse media.

Dit heeft ervoor gezorgd dat er veel boze ouders en anti-drugs partijen in Amerika zijn. Wat vinden jullie van deze legging voor kinderen? Onschuldig of gaat dit toch echt te ver? Laat het weten in de comments of op Facebook!

 

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *